16 Haziran 2010 Çarşamba

Mass-logue Bir yığın kelime..

Sevgili takipçilerim tekrar hoşgeldiniz.
Bu blogta yazım hatalarına önem vermeyiniz.Zira ne kitap okurum nede lan ben bu cümleyi nasıl söylerim diye düşünürüm.Düşünmem. ilk yazımdan sonra kimliğini açıklamak istemeyen (belki sizler kim olduğunu bilebilirsiniz) 2 adet takipçim oldu.Çok mutluyum aslında 2 1000 den iyidir, evet öyledir bence hatta birinin profil resmi bile yok, ne ayıp.
Profil resmi demişken, hadi yeni bir konu buldum konuşayım acık,çirkin insan güzel insan varmıdır? Hadi diyelim vardır, bu insanlar internet denen kablo yığınıyla tanıştıktan sonra bu ortamda şekillerini şemallerini nasıl belirtmelidir dürüst olmalımıdır, bazı şeyleri gizlemelimidir? evet böyle şeyler var.
Güzel insan Çirkin insan
Bence güzel ya da çirkin insan yoktur önemli olan bir insanın yalan söylememesiii, temiz olmasııı, iyi kalpli olmasııı diyen sevgili arkadaşlar açık adreslerinizi yollayın sizlere çok güzel oyuncaklardan oluşan çilek kokulu şirin şirin oyuncaklar yollayacağım küçülebildiğiniz kadar küçülünde ananızın .mına girmeye çalışın olurmu.
Güzel veya Çirkin karmaşasını noktalamaya çalışıyorsanız eğer;
Küçüklüğümüzden bu yana kafamızda oluşan bu güzel bu çirkin tabularını uygun fiyat veren bir inşaat firmasına yıktırmaktır.Arkadaşlar insan denen yiyip içip sıçan hayvanın, somut dünyanın yanı sıra somut dünyayla trafikte kavga edecek olsa somut dünyanın poposuna arabasını sığdırabilecek kadar güçlü ve insanı yöneten soyut dünyası vardır.Bu soyut dünyalar içerisinde öyle fanteziler mevcutturki ''apaçileri katmıyorum onların soyut sex dünyaları god mode ta'' insan hayrete düşürür, hiç kimsenin arkadaşı kalmazdı lan. Bizim annesiyle ateşli dakikalar yaşadığım tabularımızdan bazıları kısa kötüdür uzun iyidir, bok çirkindir hamburger nerde lan hamburger , mavi göz iyidir yeşil fena değildir kahverenginin kafasına sıçayım, fakir kötüdür zenginin g.tünü seveyim be arkadaşaklıma geldikçe sayarım daha neyse söylemek istediğim
Britney spearsı rahat bırakın ve tülay seni seviyom geri dön tülay.
Değil tabii
Söylemek istediğim insanlarla ay şunun çirkinliğine bak lan hadi gizlice gülelim dediğiniz anda yanınızdaki kişi o insan evladıyla hayalinde fransa fransa diye yatağı gıcırdatarak sevişiyor olabilir, ve siz o kişinin hayaline gıcırdamayan ucuz ikeya yatağı sokabilirsiniz.
Bakınız bazı hayranlarımın gönderdiği maillerden kesitler sunacağım size;

Rumuz; Yada değiliz ne farkeder

Sevgili orada olmayan adam oradamısınız? Size bir sorum olacaktı ben çirkinim napayım?

Orada olmayan adam;
Sevgili Yada değiliz ne farkeder
öncelikle evet buradayım nasıl yakaladın beni serseri sorunun cevabuna gelince Sen çirkin değilsin hayatta sebzeli batı avrupa yemekleri vardır ve künefeler, herkes künefe olamaz herkes künefe olursa künefelerin kıymeti olmaz ama şunu unutmamalısınki batı avrupalılar künefeyi sevmeyebilirler ama sebzeli batu avrupa yemeklerini her allahın günü yeseler sıkılmazlar, evet. Sebzeli batı avrupa yemekleri künefeleri arzulamamalıdırlar, üzülürler falan sonra bira içmeye gidersinizde kazara hesap g.tünüze kaçar.
Öperim elelel
orada olmayan adam
Şimdiyse tanrıyla alakalı şeyler söylücem 'bence tanrı allah'tan daha karizmatik bir kelime' tanrıya inanmıyorum diyen arkadaşlar varsa çokta g.tümdeydi banane lan burası benim bloğum it okuma o zaman ağzına sıçarım git kimi çağırcaksan çağır şerefsiz topla tüfekle gel çok korktum ibnetor...
O herşeyi bilen yüce kişi,
O kadar güzel yaratmışki herşeyi sen 'pis ayrımcı' insanları yargılama hükmüne sahip değilken, aptallığından ve sırf aynı cins varlık olduğunuzdan'anlayışın buna yettiğinden' insan evladını çirkin yada güzel diye ayırıyorsun bre aptal bre işsiz.Halbuki yaradan ne kadar adil davranmış her insana, kaçtane ırk yaratmış renk renk olmuş insanlar durdukyere zort diye osuran insanın zihnine öyle cümleler koymuşki doğaya karşı savunmayı başarmış orda burda sinsice osuran insanın pis cümlelerini ağzına tıkmış.Yeterlan kanal7 ye döndü burası.

Burnunun''Güzel'' olduğunu düşünen insanlar sırf diğer insanlar sizinle sevişsin diye başınızı öne eğip profilden poz vermeyin, hadi verdiniz bari kameraya bakmayın , hadi baktınız sizin ben .mınıza koyim'hazır bakmışken'.
Bundan sonra cümlelerinizi bence ile kullanınki ağzınız kireçlenme yapmasın
demokratik olun kıçınız başınız oynasın tamammı çocum.
her insan güzeldir lan (banyo yaptığı sürece)
Bu yazımda çok kabalaştım ama kendimden niye utanmıyorum mınaki.
Önümüzdeki hafta görüşmek üzere kendinize nasıl bakarsanız bakın banane lan.
Son durağa geldik treni boşaltın, sayfadan çıkarken arkamdan küfür etmeyin.
Hoşça ve Kalın

Hiç yorum yok: